В Spechelime.com започват да валят награди

След броени дни, точно на 22.04.2015 г., ще стартира трескавата надпревара за страхотни награди, които буквално ще завалят. А най-хубавото е, че със сигурност абсолютно всеки ще си хареса нещо, което да пожелае да отмъкне под носа на останалите участници.

Шарен букет от всевъзможни награди

И тази година печалбите ще са изключително разнообразни – нещо, което ще направи играта невероятно привлекателна както за мъже, така и за жени – изобщо за хора с най-различни интереси. Потребителите ще имат възможност да играят за таблети, ваучери за безплатно гориво, комплекти маркова козметика, матраци, както и за безплатни прегледи при стоматолог, медицински прегледи, релаксиращи ваканции в прекрасни комплекси и др.

Огромни шансове за печалба

За разлика от някои други игри, при тази всеки потребител ще има възможност да играе не ограничен брой пъти за не ограничен брой награди. Това означава, че колкото по-активно се включи един човек в играта, толкова по-голям ще бъде шансът му да се нареди сред щастливите победители.

Кой може да се включи в надпреварата

Spechelime.com осигурява куп награди не само за физически, но и за юридически лица. С други думи,в маратона за спечелване на неустоими печалби могат да се включат и фирми. С малко повече късмет те ще се сдобият с нещо, което ще бъде от голяма полза за развитието на техния бизнес.

Не му мислете много, а се включете в приятната игра с въпроси и отговори, за да се сдобиете с невероятен таблет, незабравима почивка, удобен нов матрак или пък да се почувствате специални, спечелвайки си страхотен комплект маркова козметика. Още сега отбележете датата 21-ви април на календара, за да не давате нито ден преднина на останалите потребители, с които ще се конкурирате. И не забравяйте, че времето през следващите два месеца ще е дъждовно, тъй като ще завали най-приятният дъжд – от награди, за които всеки си мечтае.

Оцени публикацията