fb-coever-event-2

Награждаване на печелившите от Spechelime със специалното участие на Долорес Естрада

След броени дни ще се състои официалното награждаване на играчите, които са си спечелили награди от Национална медийна кампания Spechelime.com.

Отново ще бъдат раздадени разнообразни печалби както на физически, така и на юридически лица. Организаторът GCH Digital за пореден път успя да покаже как Spechelime.com помага на фирми от малкия и средния бизнес с лекота да достигнат до повече потенциални клиенти и да ги запознаят с предлаганите продукти или услуги. В същото време обикновените потребители имаха възможност да играят единствено за желаните от тях награди, като отговарят правилно на въпроси, целящи да ги запознаят с дейността на рекламодателите.

Очаква се награждаването на печелившите и последващото парти да бъдат повече от запомнящи се. Събитието ще се състои тази сряда, на 22.07.2015 г., от 20.00 часа. Мястото е клуб Playground в мол Paradise Center. За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижи специалният гост – кубинската изпълнителка Долорес Естрада.

Екзотичната певица е родена в столицата на Куба – Хавана. Тя е работила като манекенка и танцьорка, но от 2008 г. насам живее и се изявява в България. През 2012 г. Долорес Естрада записа дуетно парче с рапъра Устата. Съвместната им песен, която носи името „La Cubanita“, е лятна, свежа и много танцувална.

Със своите изпълнения кубинската певица ще нажежи атмосферата в залата до червено, ще пренесе публиката в далечна Куба и ще накара всеки присъстващ да затанцува под горещите салса ритми.

Ако все още не сте сигурни дали искате да дойдете на партито, по-добре не се колебайте, а си освободете сряда вечер от всякакви ангажименти. В противен случай ще изпуснете едно наистина страхотно парти с много танци и забавления. На събитието са поканени както печелившите, така и всички, които искат да си подарят една наистина незабравима вечер. Входът е свободен!

Оцени публикацията