Ново поколение онлайн игра от Spechelime.com

Онлайн платформата spechelime.com организира първата по рода си игра, в която вие, нашите потребители, определяте победителя въз основа на публикуваните от вас мнения. Нека разясним как всеки читател в интернет пространството може да участва и да даде шанс за бъдещо професионално развитие на заведение, фирма, агенция или частно лице, които са оставили отлични впечатления с професионализма си у него.

Чрез формата, която ще откриете на сайта ни, вие бихте могли да вземете участие в играта, като  отговори на въпрос от типа на „Кой според вас е най-добрият ресторант в София“, давайки своето лично предложение и изразявайки обосновано мнение по темата. Форумът ще предостави възможност за препоръчани услуги от всички градове – областни центрове в България, като за всяка препоръчана от вас услуга, ние ще създадем конкретна тема във форума в категорията на съответния град. В нея читателите ще имат шанса да споделят публикации в социалните мрежи, както и да развият дискусия за своите впечатления от услугата. След изтичане на зададения от нас срок за гласуване, екипът ни ще направи преброяване на вашите предложения и ще предостави награди на събралите най-много гласове както следва:

Първо място: Изграждане на функционален уеб сайт по задание на победителя от нашите уеб дизайнери.

Забележка: При съществуващ уеб сайт на съответната услуга, победителят ще може да избере друг вид реклама, който СпечелиМе предлага.

Второ място: Безплатно предоставяне на избрано от клиента рекламно участие в сайта ни за период от шест месеца.

В нашата интерактивна платформа ще може да откриете най-различни игри и конкурси, в които бихте могли да участвате. Ако смятате, че притежавате умения в писането и оформянето на текстове и статии и имате добри лингвистични и граматически познания, бихте могли да вземете участие в нашите най-нови игри с награди по случай стартирането на форума ни: „Най-добре написана статия“ и “Ограмотяване на опърничавите“. Общите условия и правила ще намерите в публикацията на сайта. Успех на всички участници!

Ново поколение онлайн игра от Spechelime.com 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>