“Ограмотяване на опърничавите”

СпечелиМе, заедно с рекламна агенция GCH Digital и информационния портал BG Start организират голяма онлайн викторина с множество награди и печалби. Целта на мероприятието, с което сме се заели, е да предоставим възможност за проверка на познанията по български език и съответно подобряването им на масовия потребител в мрежата.

Тъжната статистика показва, че според новите проучвания България заема първо място по неграмотност в рамките на ЕС. Близо 60 % от населението в страната в момента не притежава почти никакви елементарни познания в областта на българската граматика и литература. Особено плашещ е процентът на неграмотност при лицата до 16 год. – близо 40 %.

С викторината, която организираме, се стремим да подобрим чувствително тези проценти към положително, като стимулираме интелигентността и желанието за развитие и обучение под формата на различни награди.

Цялостната идея ще бъде развита в това да бъдат преминавани различни нива на трудност с определен брой въпроси, а при достигането на даден етап от играта, ще имате възможност да участвате в томбола за най-различни награди. Преминаването на последния въпрос от последното ниво ви осигурява участие в голямата томбола за ексклузивната ни награда.

Очаквайте скоро старта на “Ограмотяване на опърничавите” и играйте с нас, за да проверите познанията си по родния език. В секцията ни “Правила на игрите” ще откриете общите условия и правила за самата викторина и за начините на провеждането ѝ.

 

“Ограмотяване на опърничавите” 5.00/5 (100.00%) 1 vote